2-WAY SMS
Envia SMS o missatges de veu bidireccionals i intel·ligents

El missatge adequat en el moment adient

Optimitza els teus recursos escassos mitjançant missatgeria intel·ligent i bidireccional. El servei 2-Way SMS et permet enviar comunicats de veu o SMS amb invitacions a l’acció personalitzades. En funció de la resposta de l’usuari, el sistema executa accions de seguiment automàtiques. Un servei senzill i fàcil d’utilitzar, amb infinites aplicacions.
 

Immediat

Sense inversions

Disponible 24×7

Fàcil d’usar

Alta capacitat

 
 
2-Way SMS - personalización - masvoz

Un servei de missatgeria bidireccional i intel·ligent

Envia comunicats amb invitacions a l’acció personalitzades i executa accions de seguiment en funció de la resposta de cada usuari, ja sigui responent als SMS, o mitjançant pulsacions al teclat o instruccions de veu en el cas de trucades.

 
 
2-way SMS - mensajes y llamadas - masvoz

Combina l'eficàcia del SMS amb la proximitat de les trucades

Selecciona el canal més adequat per maximitzar les respostes. Envia missatges SMS al teu target més jove y llança comunicats mitjançant trucades per a un públic objectiu menys procliu a usar dispositius mòbils Gestiona certes respostes posant al client en contacte amb els teus operadors mitjançant trucades automàtiques.

 
 
click&talk - panel de control - masvoz

Personalitza i adapta el servei a la teva mida

2-Way SMS ofereix múltiples possibilitats de configuració com per exemple la personalització del remitent de SMS i el número trucant, i dels propis missatges SMS o de veu. També pots sincronitzar la informació telefònica amb els teus sistemes corporatius amb tota comoditat.

 
 
2-Way SMS - infinitas aplicaciones - masvoz

Infinites aplicacions per a multitud de sectors

Defineix quina és la teva necessitat de comunicació bidireccional i dissenya el teu servei a mida. Pots utiliztar 2-Way SMS per a la confirmació de cites, notificacions administratives, confirmació de reserves, resposta a promocions o enquestes, o justificants de recepció de lliuraments, entre moltes altres aplicacions.

 
 
click&talk - panel de control - masvoz

Informes, estadístiques i configuració online

Millora la intel·ligència del teu negoci. Configura i gestiona tota la informació del servei accedint al teu tauler de control en el moment que precisis, estiguis on estiguis i amb qualsevol dispositiu connectat a internet. Restringeix les trucades per països i extreu estadístiques i despeses del servei en tot moment.

 

SMS i trucades, la combinació intel·ligent que maximitza resultats

99%

Efectivitat

El 99% de les notificacions d’empreses són llegides pels usuaris.

90%

Rapidesa

El 90% dels SMS s’obren abans dels 3 minuts després de la seva recepció.

85%

Proximitat

El 85% dels usuaris prefereixen tractar un problema al telèfon amb una persona.