Allibera les teves comunicacions amb les nostres solucions

Centraleta Virtual + Cloud Contact Center + Enreach Meetings

Prova-les de forma gratuïta!

Aquest estiu, gaudeix de totes les nostres solucions GRATIS: Cloud Contact Center, Centraleta Virtual i Enreach Meetings fins l’1 de setembre. Aprofita’ls des d’on vulguis: platja, ciutat o muntanya? Els nostres serveis de Centraleta Virtual, Cloud Contact Center y Enreach Meetings t’acompanyen, vagis on vagis:
 

Posta en marxa
ràpida i àgil.

Només necessites un dispositiu i connexió a Internet.

Treballa des d’on
tu vulguis.

 
 
Centralita Virtual

Centraleta Virtual

Amb el nostre WebPhone rep, desvia i gestiona trucades de fixes i mòbils sense limitacions i amb funcionalitats avançades. Tan fàcil com parlar per telèfon, però ara amb una tecnologia en el núvol per a què puguis fer-ho des d’on vulguis.

PROVA'L GRATIS
 
 
Cloud Contact Center

Cloud Contact Center

Amb el nostre Cloud Contact Center el teu equip d’Atenció al Client pot treballar des d’on vulgui: oficina, casa o platja. Gràcies a la generació d’estadístiques i informes, tu podràs controlar-ho tot mentre gaudeixes d’unes merescudes vacances.

PROVA'L GRATIS
 
 
Enreach meetings

Enreach Meetings

Videoconferències des del teu navegador Connecta amb el teu equip estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu. Reuneix-te amb fins a 10 participants i crea xats grupals i privats. Comparteix la teva pantalla, envia missatges, adjunta documents i pren notes

PROVA'L GRATIS