Ara, més que mai…

Cada comunicació importa

Descobreix les nostres solucions multicanal

La nova realitat situa a la tecnologia com a mitjà principal d’interacció. Gràcies a les nostres solucions, centenars de negocis teletreballen i segueixen arribant fins als seus clients. Coneix la nostra Centraleta Virtual, Cloud Contact Center i Enreach Meetings i segueix creixent durant la “Nova normalitat”.
 

Posta en marxa
ràpida i àgil.

Només necessites un dispositiu i connexió a Internet.

Treballa des d’on
tu vulguis.

 
 
Centralita Virtual

Centraleta Virtual

Amb el nostre WebPhone rep, desvia i gestiona trucades de fixes i mòbils sense limitacions i amb funcionalitats avançades. Tan fàcil com parlar per telèfon, però ara amb una tecnologia en el núvol per a què puguis fer-ho des d’on vulguis.

SABER MÉS
 
 
Cloud Contact Center

Cloud Contact Center

Transforma el teu servei d’atenció a client en una experiència única. Gestiona les teves comunicacions àgilment, dissenya i llança campanyes, connecta les aplicacions, analitza les dades i presa millors decisions: tot des d’un únic entorn. Treballa des d’on vulguis i estalvia en llicències i equips.

SABER MÉS
 
 
Enreach meetings

Enreach Meetings

Videoconferències des del teu navegador Connecta amb el teu equip estiguis on estiguis i des de qualsevol dispositiu. Reuneix-te amb fins a 10 participants i crea xats grupals i privats. Comparteix la teva pantalla, envia missatges, adjunta documents i pren notes.

SABER MÉS