CENTRALETA VIRTUAL

Comunicació
sense límits

 

Porta la teva telefonia a un altre nivell

A l’altura de les teves exigències. Una centraleta poderosa en funcionalitats, amb les últimes innovacions en telefonia, com ara IVR, gestió avançada de locucions o operadora virtual, i sense límits per augmentar capacitats o extensions quan les necessitis.

FUNCIONALITATS
 
 

La flexibilitat del núvol

Els avantatges de la centraleta virtual van més enllà de la telefonia. El núvol ens permet optimitzar recursos, augmentar la productivitat i disparar l’eficiència. La telefonia al núvol és la llibertat perquè la teva empresa arribi més lluny, sense costos en instal·lacions ni temps perdut.

AVANTATGES
 
 

Connectats a la productivitat

Mantingues el teu equip unit connectant-lo a través dels seus propis telèfons. Des d’on sigui, gràcies a la filosofia BYOD (Bring Your Own Device), l’usuari està connectat a la centraleta mitjançant una extensió instal·lada en el seu terminal fix, ordinador portàtil o dispositiu mòbil.

TERMINALS I MOBILITAT
 
 

Sempre sota el teu control

Siguis on siguis, a través del tauler de control, configura la centraleta que necessites. El nostre tauler de control permet gestionar lliurement la centraleta. Està disponible a qualsevol hora, des d’on sigui i en el dispositiu que tinguis més a l’abast.

PANELL DE CONTROL
 
DESCARREGA EL FULLET

Coneix totes les possibilitats de la centraleta virtual de masvoz.