CENTRALETA VIRTUAL > AVANTATGES DEL NÚVOL

Gaudeix de la llibertat
del núvol

Gaudeix dels avantatges de les comunicacions com a servei. Solucions en el núvol que ofereixen la màxima flexibilitat i eficiència perquè s’adapten a les teves necessitats en cada moment. El núvol té molts avantatges.
 

Flexibilitat vol dir tranquil·litat

Llibertat i immediatesa a l’hora d’augmentar o disminuir capacitats. Sense límits d’extensions fixes o en mòbils. Amb un conjunt d’API que la integren en eines corporatives (CRM, ERP, etc.) i que pots gestionar sense intervenció externa.

 
 

Estalvi de temps i diners

Un model de pagament per ús que redueix la tarifa telefònica fins al 80%. Sense inversió en equips ni llicències i aplicable a la infraestructura de la teva empresa. Amb les transferències entre seus gratuïtes.

 
 

Rapidesa d'execució

El núvol sempre està disponible. Quan et fem el lliurament inicial, la posada en marxa triga només unes hores. Després, per configurar-la ja no necessitaràs que hi intervinguin tercers.

 
 

Facilitat d'ús

El model cloud fa senzilles les coses complexes. Tu mateix gestiones la centraleta des d’Internet, a través del tauler de control instal·lat al núvol. Des d’allà tens accés a tot el ventall de funcionalitats (IVR, ACD, etc.) dissenyades per multiplicar la teva eficàcia i productivitat.

 
 

Disponibilitat

La plataforma ‘cloud’, protegida i redundada en diversos centres de dades, assegura la gestió eficaç del més exigent flux de trucades simultànies. A més, les actualitzacions de versions es realitzen automàticament al núvol, sense afectar el servei..

 
ACCEDEIX A LES FUNCIONALITATS

Descobreix l’abast de la teva centraleta intel·ligent.