CENTRALETA VIRTUAL > FUNCIONALITATS

Tot el que li exigeixes a una centraleta telefònica avançada.

Multiplica l’eficiència de la teva organització i impacta en la productivitat de la feina. Un sistema de telefonia corporativa orientat a la competitivitat a través de la millor tecnologia de veu.
 

Gestió intel·ligent de trucades

Personalitza el tractament de cada trucada segons el criteri que prefereixis (dia de la setmana, hora, contacte, etc.) i inclou un menú de resposta interactiva per redirigir els teus clients.

 
 

Enregistrament de trcades

Blinda el contingut de les converses mitjançant la gravació de trucades. Enregistra, emmagatzema, cerca i reprodueix totes les trucades, o les que necessitis en cada moment. Tot molt fàcilment, amb un clic i en el núvol.

 
 

Desviament i captura de trucades

Assegura’t que totes les trucades que reps són ateses. Desvia-les a un mòbil, a una altra extensió o a la bústia de veu. Si actives la captura de trucades, un altre treballador podrà agafar la trucada d’un company absent.

 
 

Assistent virtual -IVR- amb reconeixement de veu

Un assistent virtual posa en contacte la persona que truca amb el destinatari després de pronunciar-ne el nom gràcies a un software IVR avançat amb opció de reconeixement de veu.

 
 

Comunicacions cent per cent segures

Protegeix la teva confidencialitat encriptant les trucades amb els últims protocols de seguretat de comunicacions digitals del mercat.

 
DESCARREGA EL FULLET

Descobreix l’abast de la teva centraleta intel·ligent.