CLIENTS

Empreses que ja parlen més, i millor

Repte

Disposar d'un servei numeració telefònica global, flexible i avançat, per donar resposta a les necessitats de cada client

La numeració telefònica de masvoz ens aporta un important valor afegit: la constant capacitat d'adaptació a cada nou escenari i a les necessitats de cadascun dels nostres clients

Javier Rincón

CTO Grupo Unísono

Millorar relacions entre empreses i clients, gràcies a la telefonia intel·ligent

Des de fa més de 17 anys, Grupo Unísono és un referent a la indústria Contact Center BPO i és reconegut en el mercat com a pioner en tecnologia i innovació. Enfocat en la millora de l’experiència dels clients en tots els àmbits de relació: contact center multicanal, Business Process Services (BPS) i consultoria, Unísono busca generar capes de valor en tots els processos de negoci dins de la relació amb els seus clients.

Numeració telefònica amb valor afegit

Per seguir oferint als seus clients un servei d’alta qualitat en consonància amb l’actual transformació digital, Unísono necessitava un partner estratègic que li proporcionés les eines tecnològiques necessàries.

La numeració telefònica en el núvol de masvoz permet l’accés a un tauler de control en el qual poden configurar-se els requeriments concrets de cada servei: condicions horàries d’atenció telefònica, locucions de benvinguda, IVR, bústies de veu… “La numeració telefònica de masvoz ens aporta un important valor afegit: la constant capacitat d’adaptació a cada nou escenari, el contacte ágil i directe, la flexibilitat per ajustar-nos a les necessitats i complir amb l’alta qualitat que exigeixen els nostres clients”, explica Javier Rincón, CTO de Grupo Unísono. 

Gestionar més d’1 milió de trucades a l’any

Actualment, masvoz subministra a Grupo Unísono més de 70 serveis de numeració actius, entre els quals es troben números comercials 900, 901 i 902; i números geogràfics nacionals i internacionals, amb els quals es gestionen més de 98.000 trucades al mes, el que equival a més d’1 milió de trucades a l’any.

Connecta la teva empresa al món 

masvoz, companyia pionera en telefonia en el núvol amb més de 15 anys d’experiència en serveis de comunicacions per a empreses, ofereix als seus clients la possibilitat de contractar qualsevol tipus de numeració, ja siguin números corporatius, d’atenció telefònica o de continguts premium, i de fer-ho a tot el món. Gràcies a la númeració telefònica de masvoz la teva empresa podrà operar a ple rendiment en el mercat internacional. Podràs trucar i contestar estiguis on estiguis, i connectar amb el teu mercat.