CLOUD CONTACT CENTER

Versatilitat i eficàcia
per les teves campanyes

Una solució professional d’atenció telefònica que combina l’eficàcia de desenes de funcionalitats especialitzades i eines avançades per a agents i supervisors, amb la versatilitat i accessibilitat de les solucions ‘cloud’.
 

Recepció intel·ligent de trucades

Optimitza el contact center administrant les trucades entrants amb pautes i criteris múltiples. Tant per gestionar adequadament el volum com per optimitzar els recursos dedicats.

RECEPCIÓ INTEL·LIGENT
 
 

Campanyes professionals

Gestiona campanyes de milers de trucades amb eines professionals per al teu equip. Multiplica la productivitat i l’eficiència, i facilita la col·laboració entre agents i supervisors.

GESTIÓ INTEGRAL DE CAMPANYES
 
 

Enviament automàtic de SMS o trucades

Llança milers de trucades i missatges automàticament cap a impactes segurs. Multiplica l’eficàcia de les teves campanyes amb eines que arriben al teu target en un clic.

 
 

Decisions basades en xifres

Analitza totes les trucades a partir d’un potent mòdul d’estadístiques. Dades que t’ajuden a incrementar i a dimensionar els recursos de les teves campanyes i amb les quals pots millorar els teus serveis.

ESTADÍSTIQUES I INFORMES
 
 

Integració amb altres eines

Connecta el contact center a les teves eines corporatives (CRM o ERP). Converteix-lo en una variable més per aconseguir la millor gestió de la teva empresa.

INTEGRACIONS
 
 

En la flexibilitat del núvol

Augmenta o disminueix capacitats o agents amb llibertat i independència. La plataforma s’adapta a l’estacionalitat i als pics de feina. Ofereix i gestiona el servei d’una manera unificada des d’ubicacions geogràfiques diferents i integra’l fàcilment amb eines de gestió corporativa (CRM, ERP).

AVANTATGES
 
DESCARREGA EL FULLET

El nostre Cloud Contact Center en detall.