CLOUD CONTACT CENTER

Connecta amb els teus clients des del seu canal preferit

Amb la nostra plataforma d’atenció al client al núvol, els teus agents podran gestionar totes les converses en un sol lloc.Els diversos mòduls del software t’ajudaran a impulsar les teves comunicacions: personalitza i automatitza els fluxos de treball, crea campanyes d’èxit, genera estadístiques i informes i paga només pel que uses. I això no és tot… 👇
 
 
Una plataforma per a
totes les teves converses

Una plataforma per a totes les teves converses

Interactua amb els teus clients a través dels seus canals preferits: WhatsApp, WebXat, SMS, trucades telefòniques i via web. Vols estar quan els teus clients et necessitin? Obre les fronteres de la comunicació i fes-te omnipresent.

VULL UNA DEMO
 
 
Cloud Contact Center

El bot que optimitza les teves comunicacions

Respon automàticament trucades i missatges per resoldre qüestions o guiar a l’usuari al millor agent. Dona-li personalitat al teu bot! Agilitza les converses, redueix costos i optimitza el treball dels agents.

VULL UNA DEMO
 
 
Enreach meetings

Multiplica les teves vendes amb Enreach Outbound

Crea i gestiona les teves campanyes de Màrqueting, avalua la seva eficàcia en temps real, mesura els resultats i fes que el teu negoci creixi fins a un 400%. Converteix als teus leads en clients!

VULL SABER-NE MÉS
 
 
Enreach meetings

Dirigeix cada conversa a l’agent més adequat

Amb els nostres innovadors sistemes ACD-IVR i bots d’última generació respondràs en el moment adequat i de la manera més òptima.

VULL SABER-NE MÉS
 
 
Cloud Contact Center

Integra el pagament segur al teu Cloud Contact Center

Adapta els teus processos de pagament per telèfon a la normativa PCI-DDS. Augmenta la satisfacció dels teus clients acompanyant-los en els seus processos de pagament telefònic o generant un enllaç de pagament.

VULL SABER-NE MÉS
 
 
Enreach meetings

Mesura el teu rendiment i millora els teus resultats

Analitza el servei que estàs oferint a través d’un potent mòdul d’estadístiques. Tota la informació que necessites al teu abast, per prendre les millors decisions.

VULL SABER-NE MÉS
 


Crea les teves pròpies experiències de client
integraciones


VULL SABER MÉS