NUMERACIÓ TELEFÒNICA > LÍNIES PREMIUM 803, 806, 807, 905

La solució professional #1
per als teus continguts premium

Treu la màxima rendibilitat dels teus continguts telefònics contractant un servei de numeració 803, 806, 807 o 905. Utilitza una solució professional i eficient per gestionar el teu servei des del núvol. No et conformis amb menys.
 
1

Alta immediata

2

Sense lligams

3

Sense permanències

4

Sense costos de cancel·lació

5

Portabilitat immediata

 
 

Numeració premium de continguts professionals

Atén totes les trucades de manera simultània i aconsegueix una alta retribució amb opció de pagament immediat. Escull el tipus de numeració que més convingui al teu negoci: línies 803, línies 806, línies 807 o línies 905.

 
 

Analitza el rendiment del teu negoci.

Aconsegueix tota la informació del teu negoci mitjançant informes i estadístiques detallats de totes les trucades per usuari, línia, dia o franja horària.

 
 

Tot controlat.

Gestiona tota la teva numeració mitjançant un únic tauler de control. Una eina pràctica i intuïtiva, accessible les 24 hores des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

 
Què és una línia 806
Les línies 806, també conegudes com a serveis premium o de tarificació addicional, permeten oferir un servei d’informació de pagament a través del telèfon. L’usuari del servei abona la trucada mitjançant la seva factura telefònica i l’empresa receptora, com a prestadora del servei d’informació, rep l’import equivalent a la component de tarificació addicional.

La durada màxima de les trucades a les línies 806 és de 30 minuts. No obstant, hi ha empreses que comercialitzen d’altres serveis per a la prestació de serveis telefònics que no tenen aquest tipus de restricció, com és el cas del TPV (cobrament per targeta).
Per a què s'utilitza una línia 806
Existeixen 4 tipus de línies de tarificació addicional: les línies 803, numeració de pagament per minut per a serveis destinats a adults; les línies 806, numeració de pagament per minut per a serveis d’oci i entreteniment; les línies 807, numeració de pagament per minut per a serveis professionals; i les línies 905, numeració de pagament per trucada per a serveis de televot, entreteniment i professionals.
Principals avantatges de contractar una línia 806
Les línies 806 tenen la capacitat de gestionar un gran volum de trucades de manera simultània. Els operadors de telefonia que ofereixen aquesta numeració a les empreses permeten gestionar les trucades per franges horàries i, en funció d’aquestes, desviar-les a cues, transferències, locucions o call centers. A més, ofereixen estadístiques en temps real.

Per contractar una línia 806 només necessites disposar d’un telèfon on rebre trucades. Nosaltres ens encarreguem d’enviar les trucades a aquells telèfons on vulguis atendre-les. Les línies 806 disposen de facilitats de xarxa (multidestí, seleccions per teclat, enrutament per origen, etc.), així com serveis de tractament IVR de trucades. També poden ser desviades a telèfons fixos, mòbils, VoIP i números internacionals.
Quant costa contractar línies 806?
La posada en marxa del servei és molt ràpida i no requereix cap inversió en sistemes o equipament telefònic addicional al que disposes. Cada operador ofereix unes tarifes pròpies amb diferents combinacions d’establiments de trucada i preus per minut. En cas que ja tinguis una línia 806 amb un operador i vulguis canviar-la a un altre, pots sol·licitar la portabilitat amb les condicions del nou operador.
Diferències amb línies 900, 901 o 902
La principal diferència d’una línia 806 en relació a les línies 900, 901 o 902 és el cost de la trucada. Les línies 806 són línies de tarificació especial per minut, de mode que l’usuari del servei abona la trucada mitjançant la seva factura telefònica i l’empresa receptora, rep l’import equivalent a la component de tarificació addicional. En canvi, les línies 900 són gratuïtes per a la persona que truca, donat que qui paga la trucada és el receptor (són trucades a cobrament revertit automàtic). En les línies 901 el cost de la trucada és compartit entre la persona que truca i el receptor de la trucada. En les línies 902 el cost íntegre de la trucada és facturat a qui la realitza i l’usuari que la rep obté una retribució en la majoria dels casos.

Més possibilitats de la telefonia intel·ligent

Centraleta Virtual

Porta tota la teva telefonia al núvol.

VEURE PRODUCTE

Cloud Contact Center

Solució professional d’atenció telefònica.

VEURE PRODUCTE

Línies 902

Atén als teus clients amb un número memorable.

VEURE PRODUCTE