NUMERACIÓ TELEFÒNICA > LÍNEAS 900

Que ningú no
deixi de trucar

La màxima accessibilitat per als teus clients d’àmbit nacional. Sense costos i amb números clars i fàcils de recordar des de qualsevol província. Elimina tot obstacle a generar un contacte de valor, a aprofitar una oportunitat.
 
1

Alta immediata

2

Sense lligams

3

Sense permanències

4

Sense costos de cancel·lació

5

Portabilitat immediata

 
 

La millor atenció professional i gratuïta

Números nacionals gratuïts per als teus contactes i fàcils de recordar. La capacitat per atendre un gran volum simultani de trucades entrants. Selecciona el número corporatiu que ofereixi la més alta rendibilitat a la teva marca.

 
 

Màxima accessibilitat a tot el món

Contracta numeració ‘toll free’ de més de 70 països a tot el món. Atén les trucades des de la seu que prefereixis, i en l’idioma de l’usuari. Ofereix el servei d’una marca top, tant a nivell nacional com internacional.

 
 

Molt més que números de telèfon

Afegeix el valor de la telefonia intel·ligent a la teva numeració telefònica. Gaudeix de desenes de funcionalitats avançades de telefonia a cada número. Treu molt més partit a les teves trucades, afegint productivitat i eficiència.

 
 

Tot controlat

Gestiona tota la teva numeració a través d’un únic tauler de control. Una eina pràctica i intuïtiva, accessible les 24 hores des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. Mai ha estat tan fàcil gestionar la teva telefonia i conèixer en temps real tota la informació del teu pla.

 
Què és una línia 900
Una línia 900 és un prefix comercial que permet gestionar de forma eficaç les trucades entrants amb un únic número de telèfon a nivell nacional, millorant el servei d’atenció al client i optimitzant el rendiment dels centres de trucades.
Per a què s'utilitza una línia 900
Les línies 900 són emprades habitualment pels serveis públics o els telèfons de centres d’atenció a clients. També algunes empreses utilitzen aquesta línia per atendre als clients VIP.
Principals avantatges de contractar una línia 900
Les línies 900 són altament valorades pels consumidors o clients, ja que no tenen cap cost per a la persona que truca (el cost de la trucada va a càrrec del receptor). Disposar d’un únic número d’atenció al client a nivell nacional millora la imatge de l’empresa. A més, simplifica la comunicació i és més fàcil de recordar per part del client. Al no tractar-se d’un número geogràfic assignat a una província, podràs mantenir el prefix comercial indefinidament, fins i tot en el canvi de domicili.

Per contractar una línia 900 només necessites disposar d’un telèfon on rebre trucades. Nosaltres ens encarreguem d’enviar les trucades a aquells telèfons on vulguis atendre-les. Les línies 900 disposen de facilitats de xarxa (multidestí, seleccions per teclat, enrutament per origen, etc.), així com serveis de tractament IVR de trucades.
Quant costa contractar una línia 900?
La posada en marxa del servei és molt ràpida i no requereix cap inversió en sistemes o equipament telefònic addicional al que disposes. Cada operador ofereix unes tarifes pròpies amb diferents combinacions d’establiments de trucada i preus per minut. En cas que ja tinguis una línia 900 amb un operador i vulguis canviar-la a un altre, pots sol·licitar la portabilitat amb les condicions del nou operador.
Diferències amb línies 901 o 902
La principal diferència d’una línia 900 en relació a les línies 901 o 902 és el cost de la trucada. Les línies 900 són gratuïtes per a la persona que truca, donat que qui paga la trucada és el receptor (són trucades a cobrament revertit automàtic). En canvi, en les línies 901 el cost de la trucada és compartit entre la persona que truca i el receptor de la trucada. Per últim, en les línies 902 el cost íntegre de la trucada és facturat a qui la realitza.

També et pot interessar

Centraleta Virtual

Porta tota la teva telefonia al núvol.

VEURE PRODUCTE

Cloud Contact Center

Solució professional d’atenció telefònica.

VEURE PRODUCTE

Línies 902

Atén als teus clients amb un número memorable.

VEURE PRODUCTE