NUMERACIÓ TELEFÒNICA > LÍNIES 901

Una trucada
imprescindible

Alta accessibilitat per als teus clients d’àmbit nacional. Costos compartits de números clars i fàcils de recordar des de qualsevol província. Facilita el contacte mantenint els teus costos telefònics sota control.
 
1

Alta immediata

2

Sense lligams

3

Sense permanències

4

Sense costos de cancel·lació

5

Portabilitat immediata

 
 

Trucades nacionals al preu just

Números nacionals fàcils de recordar de cost compartit per als teus contactes. La capacitat per atendre un gran volum simultani de trucades entrants. Selecciona el número corporatiu que t’ofereixi la ràtio òptima d’accessibilitat i control de costos.

 
 

Alta accessibilitat a tot el món

Contracta la teva numeració ‘shared-cost’ de més de 70 països a tot el món. Atén les trucades des de la seu que prefereixis, i en l’idioma de l’usuari. Ofereix un servei d’alta accessibilitat a baix cost tant a nivell nacional com internacional.

 
 

Molt més que números de telèfon

Afegeix el valor de la telefonia intel·ligent a la teva numeració telefònica. Gaudeix de desenes de funcionalitats avançades de telefonia a cada número. Treu molt més partit a les teves trucades, afegint productivitat i eficiència.

 
 

Tot controlat

Gestiona tota la teva numeració a través d’un únic tauler de control. Una eina pràctica i intuïtiva, accessible les 24 hores des de qualsevol dispositiu connectat a Internet. Mai ha estat tan fàcil gestionar la teva telefonia i conèixer en temps real tota la informació del teu pla.

 
Què és una línia 901
Una línia 901 és un número de telèfon únic a nivell nacional on es poden rebre totes les trucades realitzades des de qualsevol punt d’Espanya, tant des de la xarxa fixa com des de la xarxa mòbil. Les trucades rebudes a una línia 901 són desviades cap a una línia fixa que indica el client, sent d’aquesta forma transparent la localització geogràfica de l’empresa. Les línies 901 només funcionen com a receptores de trucades.
Per a què s'utilitza una línia 901
Les línies 901 són las més emprades per l’Administració Pública. Les empreses solen utilitzar-les com a forma de promoció, donat que tenen un elevat poder de generar trucades.
Principals avantatges de contractar una línia 901
Les línies 901 són altament valorades per qualsevol tipus de consumidor o client, doncs el cost de la trucada és compartit entre la persona que truca i el receptor, a diferència d’altre tipus de línies que incorren en despeses que assumeix la persona que truca en la seva totalitat. A més, les línies 901 solen comptar amb una numeració fàcil de memoritzar, el que fa més senzilla la comunicació client-empresa.

Al contractar una línia 901 tens un únic número pre rebre totes les trucades i pots oferir una atenció única a tots els teus clients independentment de la localització geogràfica. També pots definir un telèfon destí en funció de la localització de la persona que truca al 901. Si efectues un canvi de domicili o d’operador de telefonia, només serà necessari redirigir les trucades de la línia 901 al nou número de telèfon assignat.

Per contractar una línia 901 només necessites disposar d’un telèfon on rebre trucades. Nosaltres ens encarreguem d’enviar les trucades a aquells telèfons on vulguis atendre-les. Les línies 901 disposen de facilitats de xarxa (multidestí, seleccions per teclat, enrutament per origen, etc.), així com serveis de tractament IVR de trucades.
Quant costa contractar línies 901?
La posada en marxa del servei és molt ràpida i no requereix cap inversió en sistemes o equipament telefònic addicional al que disposes. Cada operador ofereix unes tarifes pròpies amb diferents combinacions d’establiments de trucada i preus per minut. En cas que ja tinguis una línia 901 amb un operador i vulguis canviar-la a un altre, pots sol·licitar la portabilitat amb les condicions del nou operador.
Diferències amb línies 902 o 900
La principal diferència d’una línia 901 en relació a les línies 902 o 900 és el cost de la trucada. En les línies 901 el cost de la trucada és compartit entre la persona que truca i el receptor de la trucada. En canvi, en les línies 902 el cost íntegre de la trucada és facturat a qui la realitza i l’usuari que la rep obté una retribució en la majoria dels casos. Per últim, en les línies 900 les trucades són gratuïtes per la persona que truca.

També et pot interessar

Centraleta Virtual

Porta tota la teva telefonia al núvol.

VEURE PRODUCTE

Cloud Contact Center

Solució professional d’atenció telefònica.

VEURE PRODUCTE

Línies 902

Atén als teus clients amb un número memorable.

VEURE PRODUCTE