CONEIX-NOS > QUÈ FEM

Convertim la telefonia
en font de competitivitat

Creiem en una telefonia que aporti valor a la teva empresa perquè arribis allà on desitges, ja sigui més lluny o a més persones. Fem realitat la veu del teu projecte mitjançant solucions de telefonia innovadores, accessibles i senzilles.

 

Telefonia intel·ligent que marca la diferència

Perquè avui la telefonia és innovació, flexibilitat, eficiència i integració. A través de la telefonia intel·ligent al núvol ajudem als nostres clients a arribar més lluny, i a comunicar més i millor.

ANAR A TELEFONIA INTEL·LIGENT
 
 

Servei de numeració telefònica global

La possibilitat de contractar qualsevol tipus de numeració i de fer-ho a tot el món. T’oferim un pla personalitzat de numeració telefònica a més de 70 països de tot el món.

VEURE SERVEIS DE NUMERACIÓ
 
 

Solucions avançades de telefonia

Portem les teves comunicacions corporatives d’oficina, mobilitat i d’atenció a clients a un altre nivell mitjançant solucions de Centraleta Virtual, Cloud Contact Center, i un complet ventall d’aplicacions de veu.

VEURE TOTES LES SOLUCIONS
 
 

Solucions per a tots els sectors

Adaptem la nostra tecnologia i serveis a les particularitats de cada sector, ja siguin serveis professionals, energia, viatges o salut. Perquè cada negoci planteja reptes i desafiaments especials.

VEURE SOLUCIONS SECTORIALS
 
Especialistes en serveis de telefonia per empreses
A masvoz oferim serveis de telefonia intel·ligent per empreses. Solucions de comunicacions en el núvol que aporten flexibilitat, estalvi i simplicitat a la teva empresa.

Com a operador especialitzat en serveis de telefonia per empreses, aportem solucions, servei i valor afegit als nostres clients. Som pioners i especialistes en telefonia en el núvol, amb més de 15 anys d’experiència en serveis de comunicacions per empreses, i milers de clients confien a diari en les nostres solucions de telefonia intel·ligent.
Els nostres serveis de telefonia per empreses inclouen:
  • Numeració telefònica en més de 70 països: línies geogràfiques, línies 900, línies 901, línies 902 i línies premium. Disposem d’un equip d’assessors en comunicacions que analitzaran les necessitats de la teva empresa i dissenyaran el pla de numeració que millor s’ajusti al teu negoci.
  • Solució de telefonia per oficina i mobilitat: a masvoz oferim el portfoli de comunicacions com a servei per empreses més complet del mercat: numeració geogràfica local i internacional, centraleta virtual, SIP Trunk, fax virtual i multiconferència. Totes elles, amb la flexbilitat del núvol.
  • Solució de telefonia per atenció a clients i contact centers: oferim un conjunt d’eines avançades per oferir la millor atenció telefònica i multicanal: Cloud Contact Center, SMS Push, Click&Talk i Click to Call.
Els nostres serveis de telefonia per empreses en el núvol s’adapten a qualsevol negoci gràcies a un complet conjunt d’APIs que integren la telefonia amb pràcticament qualsevol software corporatiu, CRM o ERP via webservices. A més, el nostre equip d’enginyeria desenvolupa projectes complexos de telefonia (IVR avançat, xat bots, notificacions bidireccionals), a mida de les necessitats de la teva empresa.

Els nostres clients parlen per nosaltres

CLIENTS

Donem la paraula als nostres clients.