OPERADOR #1 EN TELEFONiA AL NÚVOL PER EMPRESES

Parlem el nou idioma
de la telefonia

Som un operador diferent. Un operador de telefonia que aporta solucions, servei i valor als seus clients. Som pioners en telefonia al núvol, amb més de 15 anys d’experiència en serveis de comunicacions per a empreses.
 

Especialistes en telefonia al núvol

A masvoz innovem per ajudar als nostres clients a ser més competitius portant les seves comunicacions al núvol. La nostra proposta de telefonia intel·ligent simplifica la gestió, estavia costos i multiplica les possibilitats de comunicació. Perquè sabem que les millors empreses són aquelles que comuniquen més i millor.

 
 

Serveis de telefonia només per a empreses

A masvoz oferim solucions professionals per a empreses. Escoltem i adaptem la nostra tecnologia a les necessitats específiques de cada client i negoci. Sabem que el tracte personalitzat i el factor humà marquen la diferència. Som un operador diferent.

 
 

Més de 15 anys innovant en telefonia

Nascuts el 2002, milers de clients de totes les mides i sectors han confiat en nosaltres per gestionar les seves comunicacions corporatives. És la garantia d’un operador autoritzat per la CNMC, la robustesa d’una plataforma tecnològica propietària, i l’experiència de centenars de projectes de veu implementats amb èxit.

 

Fites i xifres

1.500

Més de 1.500 clients satisfets

Empreses que treballen millor gràcies a la nostra telefonia intel·ligent.

500.000

Més de 500.000 trucades diàries

A través d’una connexió neta, directa i flexible.

15

15 anys de creixement

15 anys d’experiència, innovació i clients satisfets.

QUÈ FEM

Oferim solucions de telefonia intel·ligent per a empreses.

LES NOSTRES REFERÈNCIES

Donem la veu als nostres clients.