TELEFONIA INTEL·LIGENT > AVANTATGES

Avantatges de la
telefonia al núvol

Aprofitem totes les possibilitats del núvol i les convertim en avantatges i beneficis per als nostres clients.
 

Estalvi

Ens adaptem al teu software i a les infraestructures actuals de la teva empresa; és a dir, t’estalviem els costos d’adquirir i mantenir equips nous. Com que treballem en el núvol, tampoc necessites invertir en tècnics de suport per a la teva empresa.

 
 

Flexibilitat

Per lliurar-te el servei només trigarem unes hores, sense que calgui perdre temps en instal·lacions feixugues. Quan vulguis augmentar o disminuir capacitats i usuaris ho farem de manera immediata; per això optimitzaràs costos en períodes de menys activitat

 
 

Facilitat d'ús

Les nostres aplicacions són tan completes com senzilles i intuïtives. Tots els productes es poden gestionar des de qualsevol dispositiu connectat a Internet.

 
 

Rapidesa

Els serveis en el núvol s’activen i configuren en poques hores, sense perdre temps en llargs projectes o pesades instal·lacions. Quan vulguis augmentar o disminuir capacitats i usuaris ho pots fer tu mateix, de forma pràcticament immediata, de manera que optimitzaràs teu temps i aprofitaràs millor els teus eines.

 
 

Disponibilitat

Les aplicacions de ‘Comunicacions com a Servei’, igual que el ‘Software com a Servei’, estan sempre disponiblen en el núvol, i actualitzades a la darrera versió. Ja no has de preocupar en actualitzar el teu sistema, ni en assegurar la seva capacitat. El núvol està sempre aquí per oferir-te màxima disponibilitat i tranquil·litat.